
غذاهایی که سلامت قلب را تضمین میکند

منیندر کالون، نویسنده ارشد این تحقیق و دانشیار دانشگاه تگزاس در آستین، گفت: «این از توصیه ما مبنی بر اینکه میوهها و سبزیجات باید درمان اولیه برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا باشد حمایت میکند، زیرا ما هر سه هدف سلامت کلیه را برآورده میکنیم. . ما میتوانیم فشار خون را کاهش دهیم و خطر بیماریهای قلبی عروقی را با میوهها و سبزیجات کاهش دهیم.»
محققان گفتند که پزشکیان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه و سبزیجات بیشتری قبل از شروع درمان فشار خون مصرف کنند.
دونالد وسون، محقق ارشد، دکتر و استاد پزشکی داخلی در دانشگاه تگزاس، توضیح داد: «مداخلات تغذیه ای برای مدیریت بیماری مزمن اغلب توصیه نمی شود و حتی کمتر اجرا می شود، زیرا چالش های زیادی در متقاعد کردن بیماران برای اجرای آنها وجود دارد. با این حال، موثر است و از کلیه ها و قلب محافظت می کند.
وسون افزود: “ما باید تلاش خود را برای گنجاندن آن در مدیریت بیمار و به طور گسترده تر، در دسترس قرار دادن رژیم های غذایی سالم برای جمعیت های در معرض خطر بیماری های کلیوی و قلبی عروقی افزایش دهیم.”
وسون گفت: «این کارآزمایی بالینی مبتنی بر مطالعات قبلی است که نشان دادهاند رژیمهای غذایی غنی از پروتئین حیوانی باعث افزایش سطح اسید خون و سلامت کلیهها میشوند، زیرا این اندام بیش از حد کار میکند تا آن اسیدها را از خون فیلتر کند.»
آنها توضیح دادند: «ما فرض کردیم که یکی از راههای سالم بودن میوهها و سبزیجات برای کلیهها و قلب این است که میزان اسید موجود در رژیم غذایی و در نتیجه میزان اسیدی را که کلیهها باید دفع کنند، کاهش دهند.» “.
در این کارآزمایی، محققان گروهی متشکل از 153 بیمار مبتلا به فشار خون و سطح اسید خون بالا را به سه گروه تقسیم کردند.
یک گروه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کردند، گروهی دیگر روزانه دو قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند و گروه سوم مراقبت های استاندارد را دنبال کردند.
گروه بی کربنات سدیم از سلامت کلیه بهتری نسبت به گروه کنترل برخوردار بود، اما از مزایای فشار خون و سلامت قلب که گروه میوه و سبزی دریافت کرد، برخوردار نبود.
علاوه بر این، افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می کنند، به دوزهای کمتری از داروهای فشار خون نیاز دارند.
jahannews به نقل از یستا